4 november inspiratie avond Platform Bolsward

4 november inspiratie avond Platform Bolsward

Donderdag 4 november aanstaande organiseert Platform Bolsward een inspiratie avond voor de inwoners van Bolsward en omgeving. Tijdens de avond wordt u geïnformeerd over verschillende projecten die actueel zijn in Bolsward.

De ontwikkeling van de nieuwe wijk Bolsward Oost, de herstructurering van het Groene Hart (sportvelden en omgeving), de status van het Aquaduct A7 en de invulling van de gemeentelijke buitendienst zijn enkele ambities die zullen worden besproken. Platform Bolsward wil graag jongeren betrekken bij de ontwikkeling en vormgeving van hun stad, daarom ook aandacht voor leerlingparticipatie van het Marne College in de Mienskip.

Een terugkomend onderdeel van de avond is: “De minuut van”. U krijgt hierbij de mogelijkheid om in circa 1 minuut iets bekend te maken of te delen wat gerelateerd is aan Bolsward. Aanmelden hiervoor kan via
De avond zal plaatsvinden in het Marne College op het VMBO gebouw, Schoolstraat 7. De inloop is vanaf 19:30 uur, start van de avond is 20:00 uur.

Om de avond te kunnen bezoeken is een Coronatoegangsbewijs noodzakelijk (QR-code of een negatieve testuitslag op corona niet ouder dan 24 uur voor aanvang van deze avond)
We zien jullie graag!

Laat een reactie achter
  • * Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring