Zwembad Bolsward blijft open

Zwembad Bolsward blijft open

De gemeenteraad heeft donderdag 29 januari unaniem besloten dat het Bolswarder zwembad voor minimaal 5 jaar open blijft! De geplande sluiting per 1 januari 2021 die eerder werd uitgesteld tot 1 juli van dit jaar is daarmee van de baan.

Op korte termijn is de toekomst van het zwembad veilig gesteld en op langere termijn lonken mogelijkheden in de uitwerking van de gebiedsvisie het Groene Hart rond Sportpark het Bolwerk. Het ingediende plan voor duurzame exploitatie heeft de gemeenteraad doen inzien en overtuigen dat Bolsward massaal achter het zwembad staat.

De werkgroep Zwembad Bolsward is enorm blij en dankbaar voor de overweldigende steun vanuit Bolsward. Want er kwamen vele sponsoren en vrienden voor het zwembad.

Nu wil de werkgroep door naar de volgende fase, de uitvoering van verder plannen. Hierbij kunnen ze alle hulp gebruikengebruiken. Meld je daarom aan als vriend, sponsor, vrijwilliger! Via onze site www.zwembadbolsward.nl

Werkgroep Zwembad Bolsward: Astrid Bangma, Dirk Jan de Rouwe, Jacqueline Brouwer ,Rene Tiesma, Sjoerd IJdema, Tineke De Rijke, Tineke Breeuwsma,

Foto Martina Ketelaar Fotografie

Laat een reactie achter
  • * Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring